Arta din România

Tzeapa de la 9

Posted in Uncategorized by artistiromani on November 3, 2008

Voluntarii de la spitalul Alexandru Obregia (fostul spital 9) au incecat sa organizeze o expozitie cu lucrarile pacientilor. Initial, proiectul inspirat dintr-un proiect de foarte mare succes inceput in Laussane, se anunta a fi un experiment foarte interesant. Din pacate, conducerea spitalului a hotarat sa faca aceasta expozitie cu circuit inschis, accesul fiind permis exclusiv pacientilor, personalului spitalului si voluntarilor. Au putut vedea expozitia exclusiv cei care aveau cunostiinte in spital. Daca a ajuns cineva pe acolo, imi cer scuze pentru dezinformare.

Advertisements

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. cibogdan said, on November 3, 2008 at 8:07 pm

  nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta sau cine a scris pe blog insa expozitia ( http://buburuze.wordpress.com/2008/11/03/o-duminica-la-spitalul-de-psihiatrie-alobregia/ )a fost una deschisa publicului, fiind in aer liber in curtea spitalului unde accesul este liber, mai ales ca era o zi de vizite, iar vizitatorii au fost undeva pe la 100 de persoane, atat pacienti iesit la plimbare in curte, medici din garda, cat si persoane din afara spitalului veniti doar pt expozitie.
  P.s. ma bucur ca ati inceput sa cititi gandurile oamenilor dar expozitia este un proiect , inceput de la o discutie, fara sa incercam sa copiem ceva sau pe cineva, iar pentru ca roata a fost inventata de multi ani asta nu inseamna ca noi trebuie sa o reinventam sau sa nu o folosim
  pentru detalii suplimentare,
  bogdan constanciuc
  telefon 0723.988.992

 2. cibogdan said, on November 3, 2008 at 8:10 pm

  dar daca ati fi venit si voi acolo, nu ati mai fi scris asa ceva, iar pt mai multe informatii va stau la dispozitie cu poze,

  p.s. conducerea spitalului,nu avea de ce sa faca o expozitie pt “nimeni” asa ca nu mai bateti campii.

 3. buburuze said, on November 3, 2008 at 8:19 pm

  nu stiu din ce surse ai aflat informatia asta dar tin sa anunt pe cei care citesc blogul tau ca expozitia a fost deschisa tuturor celor care au dorit sa o viziteze.eu fac parte dintre cei care au stiut de eveniment si au participat.puteti vedea si poze pe http://buburuze.wordpress.com/2008/11/03/o-duminica-la-spitalul-de-psihiatrie-alobregia/
  daca evenimentul nu a fost suficient mediatizat este pentru ca nu a fost o actiune “prea” sprijinita.tot ce s-a facut a fost din initiativa si eforturile unui grup de studenti voluntari fara ajutor financiar sau media(cei din media nu prea au agreat aceasta stire)
  deci, te-as ruga sa reformulezi titul postului.se pare ca la noi se poarta foarte mult aruncatul cu noroi in niste oameni care fac cu adevarat ceva si nu doar fabuleaza.
  pentru detalii si informatii privind aceasta problema trimiteti un mail la ci_bogdan2003@yahoo.com

 4. artistiromani said, on November 4, 2008 at 6:00 pm

  Imi cer scuze, am aflat de la doua persoane ca au fost sa vada expozitia si nu li s-a permis accesul in curtea spitalului.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: