Arta din România

BUCHAREST BIENNALE 4 – conferinta de presa

Posted in Secolul XXI by artistiromani on March 18, 2009

bb4_logoBUCURESTI, 19 martie 2009:
FELIX VOGEL, curatorul Bucharest Biennale 4 va sustine o conferinta de presa la Bucuresti. Cu aceasta ocazie va dezvalui conceptul BB4 “Handlung. Despre productia posibilitatilor” cu detalii suplimentare. Lista artistilor va fi finalizata in vara 2008. Mai mult despre concept. Conferinta de presa se va desfasura la centru pentru arta si cultura contemporana Pavilion UniCredit la ora 11.00.

bucharestbiennale7-2008
Felix Vogel (n. 1987 in Germania) este curator si teoretician. Studiile sale si activitatea sa de curator sint centrate pe raporturile dintre estetica si sfera sociala. Prin urmare, el este interesat de domenii ce au legatura cu activismul civic, studiile de gen, avangardele istorice, precum si arhitectura participativa. Printre cele mai recente proiecte curatoriale ale sale se numara “100 Dutch Minutes („O suta de minute olandeze” – Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara), 1234567 (Karlsruhe) si Holy Damn It! („Sfinte al naibii!” – Karlsruhe). Felix Vogel a coordonat recent aparitia a doua volume la editura OneStarPress din Paris: cel al lui Renaud Auguste-Dormeuil – Fin de représentation, si cel al Liei Perjovschi – Sense. In plus, scrie si lucreaza la diverse reviste, cum ar fi PAVILION, AFI si Displayer.

In prezent Felix Vogel locuieste si lucreaza in Spania, la Madrid.

Odata cu numirea sa in pozitia de curator al BB4, probabil ca Felix Vogel va fi cel mai tinar curator al unei bienale, din istoria artei.

Advertisements
Tagged with:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: