Arta din România

Grădina cu artişti

Posted in muzee by artistiromani on March 15, 2010

Ateliere de creaţie în aer liber: pictură, olărit, fotografie, teatru, bijuterii, haine şi accesorii hand made

Bucureşti, 8 martie 2010: Eşti pictor, sculptor, designer sau actor? Ştii să încondeiezi ouă de Paşte sau să cânţi la vreun instrument? Eşti cel mai priceput meşter handmade? Ştii să croşetezi lucruşoare sau accesorii, să creezi bijuterii sau haine? Vrei sa-ti expui creaţiile de primavară alături de alţi creatori de frumos din oraş şi să împărtăşeşti publicului iubitor de artă talentul tău? Înscrie-te până pe 17 martie 2010, la „Grădina cu artişti”, la atelierele de creaţie sau la expoziţia de handmade.

Evenimentul „Grădina cu artişti” va avea loc în weekendul 20-21 martie 2010, între orele 11:00- 19:00, în curtea Muzeului Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu, Bd. I. C. Brătianu, nr. 2). Pentru două zile curtea muzeului va fi transformată într-un mare workshop de creaţie.“Atelierul de pictură, grafică şi design”, “Atelierul de olărit ”, “Atelierul de ouă încondeiate ”, “Atelierul de teatru ”, “Atelierul de fotografie ” , “Atelierul de muzică ” sau “Atelierul de handmade ” sunt doar câteva dintre atelierele de creaţie unde artiştii îşi vor expune lucrările şi vor încerca să dezvăluie celor interesaţi o parte din talentul lor. Expoziţia de handmade va aduce laolaltă cei mai pricepuţi meşteri din domeniu.

„Grădina cu artişti” îşi propune să  promoveze arta contemporană, lucrul manual şi totodată dezvoltarea creativităţii personale prin participarea comună a artiştilor şi a publicului larg la atelierele de creaţie. În acelaşi trmp, „Grădina cu artişti” îşi doreşte a fi o sărbătoare a primăverii, un spaţiu boem, creat de artişti pentru publicul iubitor de frumos, unde aceştia din urmă pot învăţa ce înseamnă „terapia prin artă” sau îşi pot alege un suvenir handmade.

Pentru mai multe informaţii legate de înscriere, puteţi vizita blogul evenimentului www.gradinacuartisti.wordpress.com (formularul de înscriere) sau puteţi scrie pe adresa gradinacuartisti@gmail.com .

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi :

Alexandra Dinu, PR Coordinator:

Tel: 0722233114

E-mail: alexandra.dinu@media-events.ro

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: