Arta din România

AIDA anunta aparitia celui de-al 5-lea numar al revistei ARTe

Posted in Uncategorized by artistiromani on April 9, 2010

Astazi, 08.04.2010 Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative (AIDA) lanseaza cel de-al 5-lea numar al revistei lunare ARTe (revista de arte si culturi disponibila in format electronic). Revista va asteapta pe site-ul initiativedurabile.rohttp://www.initiativedurabile. ro/cultura_si_arta.php).

Publicatia s-a lansat ca un raspuns la nevoile culturale ale tinerilor de pretutindeni si vrea sa devina o punte de legatura intre artistii contemporani si iubitorii de arta. Acest numar surprinde printr-un design nou, o echipa mai numeroasa si un suflu modernist. In paginile revistei, printre altele, se numara un interviu cu artistul Razvan Boar despre povestea personajelor din spatele panzelor si cea mai recenta expozitie a sa, lansata la Atelier 35 „Miscellaneous”, urmat de un articol despre Teodora Visineanu si interpretarea temelor din tablourile artistei. Recenziile nu lipsesc nici de aceasta data, se merita amintite: „Calcanul” de Gunter Grass si „From Russia with love”, un volum de proze scurte colectionate de Galina Dursthoff despre cum rusii iubesc altfel. Piesa de teatru: „Buzunarul cu paine” de Matei Visniec – traducerea Virgil Tanase, un spectacol conceput si interpretat de Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu, este si ea calduros recomandata in aceste pagini.

ARTe vine cu un element nou in peisajul presei online si anume ofera posibilitatea aproape oricarui cititor, sa se transforme intr-un scriitor.

Mihaella Ion

Project Manager

CONTACT:

Web: www.initiativedurabile.ro

Mail: mihaella.ion@ initiativedurabile.ro

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: